Προσφορεσ

Δραστηριότητες

Το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πλήθος εναλλακτικών επιλογών.

Μία κρουαζιέρα στα νησάκια της Αμμουλιανής με το καραβάκι της γραμμής μπορεί να υποσχεθεί ονειρικές αναμνήσεις. Μία επίσκεψη στο βυζαντινό διαμάντι της Ορθοδοξίας, το Αγιο Όρος, σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους άντρες. Οι γυναίκες αντίσοιχα μπορούν να γευτούν αυτό το ξεχωριστό μέρος μόνο με μια θαλάσια βόλτα.

Τα παραθαλάσια χωριά ξεδιπλώνονται στην διαδρομή προς Θεσσαλονίκη μερικά χλμ μετά την Ουρανούπολη και προσφέρονται για ατελείωτες βόλτες συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με το ιστορικό ενδιαφέρον, όπως: η ιστορική διώρυγα του Ξέρξη στα Νέα Ρόδα, το πολυπολιτιστικό και εκθεσιακό κέντρο στην Ιερισσό με το ενυδρείο και τον αμφιθεατρικό χώρο τρισδιάστατων στερεοσκοπικών προβολών, την παραδοσιακή λαικη αγορά, το άγαλμα του Αριστοτέλη στα Στάγυρα, το πολιτιστικό κέντρο στην Αρναία.

Μία πιο μακρινή επίσκεψη στα Μετέωρα, στο Δίον αναμφισβήτητα θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική τους κληρονομιά.

Οργανωμένα παιχνίδια στην θάλασσα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανών και σκαφών αναψυχής για τους πιό περιπετειώδεις επισκέπτες μπορούν να εξασφαλιστούν με την βοήθεια της υποδοχής.

Βραδιές γεμάτες ξεγνοιασιά, κέφι και ευχάριστες εκπλήξεις μπορείτε να γευτείτε στο ειδυλλιακό περιβάλλον του pool bar του ξενοδοχείου.